en bra start?!?

2009-03-22 @ 12:59:27

en bra start på dagen är viktigt för allas välmående. men idag vaknade jag med total ångest! jag hoppas och tror att det ska gå över i alla fall. leo sover, han är så söt! älskar dig du underbara varelse ♥! leo är numer 5 veckor gammal, shit tiden går så himla fort! du skulle ju alltid vara liten ju! det är inte bara det att han växer, han ser allt, följer saker med blicken. hans första leende har tittat fram ett antal ggr, och det är inte magknip den här gången :P. jag försöker mig på en diet för att komma i min forna form! det är inte helt enkelt kan jag ju säga. det som verkade vara en "piece of cake" att bli av med graviditetskilona blir snarare ett helvete! jag är sååå hungrig hela tiden!  

sambon är bakis! vilken jubelidiot! rätt åt dig säger jag bara! det är ju du som ska ha ångest! det har han nog förmodligen, för nu gick han in i sovrummet. känner nog min aggressioner mot honom just nu så han vågade nog inte vara kvar i rummet.


ne nu till mer viktigare saker...


en meningsfull blogg

2009-03-21 @ 23:49:58
jag ska göra ett försök att skapa en meningsfull blogg som leos morsa! jag hoppas att den kan glädja någon stackare, med tanke på min dåliga humor menar jag :P.  för dem som redan har ledsnat måste jag göra er mer besviken med att tala om att det mesta i min blogg kommer att handla om mitt kuliga familjeliv. men för att göra det hela mer spännande så ska jag försöka att komma underfund med hur man designar bloggen för att göra den mer levande. vi får väl se hur jag lyckas med det, haha.

over and out



RSS 2.0