skönt att vara tillbaka

2010-01-12 @ 20:21:02
jaha då var man tillbaka på jobbet igen nu då! skönt att träffa en massa nya människor och lägg därtill att det är VUXNA människor. nu är det slut på en massa bebisprat på dagarna, det får jag hädanefter ägna mig åt på kvällar och helger. och trött blir man av jobbet, trodde att jag skulle vara mer pigg och känna mig mer utvilad, men jag tycker att jag är helt slut nu efter två dagar! men det kanske beror på att leo inte sover bra på nätterna = jag sover inte bra på nätterna. det är bara att bita ihop!

leos första steg på egen hand

2010-01-10 @ 14:47:51
ja igår hände det! den 9 januari 2010 tog leo sina första stapplande steg på egen hand. han föredrar ju fortfarande att krypa, men jag tror inte att det numer är långt ifrån att han börjar med att gå :). det var även en mycket trevlig kväll med therese och fam. sandra och tony samt emmaslemma :P. vi käkade tacos och mös i soffan helt utslagna och proppmätta!

har precis kikat på filmen avatar I G E N! men jag måste ju säga att den var en mycket bättre biofilm. sjukt bra ändå, den bästa rullen jag sätt på länge!

i morgon börjar jag jobba igen! känns faktiskt bra än så länge, ingen jobbångest ännu. den smyger väl på fram mot småtimmarna då jag inte kommer att kunna somna :P.

hade gött så länge, hörs snart

jag är quasimodo

2010-01-09 @ 11:32:58

har du också haft en finne i ögat!?

jag har fått det nu, inte precis inne i ögat (var väl att ta i) men precis i ögonvrån. och den skulle jag aldrig varit och petat på för nu ser jag ut som ingen mindre än quasimodo! Denna gång tar jag inte i, fy faen hur jag ser ut :P.


dagens skämt förutom att jag ser ut som quasimodo

2010-01-09 @ 11:29:55
Den man ligger med får bädda!

Gammal kärlek kostar alltid!

Har man slagit yxan i båten får man ro som fan!

Den som gräver en grop åt andra får 88,50 kr i timmen!

Framtiden var bättre förr!

Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu!

Ropa inte GAY föränn du är inne i häcken!

Kvinnans list övergår när mannen får stånd!

Även den starke får ta i när han skiter!


började göra en resumé om det gågna året, det fuckade upp!

2010-01-08 @ 21:31:57
jag säger bara blääää! och vad fan ska man bli utloggad för faen?

RSS 2.0